Добре дошли в блога на Дистанционно Библейско училище!

"Кореспондентен Библейски Курс" Ви предлага безплатни лекции на различни теми. Курсовете вървят изцяло по пощата и не изискват лично присъствие. Могат да бъдат изучавани от всеки, който се интересува от посочените теми.

„Поеми контрол над здравето си”- събран в 12 теми, този курс предлага изчерпателен и обширен подход към здравето, базиран на точни научни принципи и без всякакви модни увлечения. Той обхваща следните теми: „Движение за здраве”, „Как да се справим със стреса”, „Здравословно тегло” , „Растителна храна” , „Здравословното самочувствие” и други.

"Открития в Библията" - един от най-популярните Библейски курсове в света. Преведен на 67 езика, той се използва от 135 Библейски училища в различни държави. Изучаването на Библията, с помощта на тази популярна серия от 26 лекции, ще ви помогне да разберете най-важните въпроси вълнували човешките умове през вековете: Какъв е смисълът на човешкия живот? Къде е Бог, когато хората страдат и умират? Какво се случва с човек, когато умре?

„Отношенията и възпитанието” - този курс съдържа теми, касаещи всеки човек – сeкс и пари, гняв и конфликти, семейни въпроси от типа: как да приемем родителите на партньора си, как да живеем съвместно с тях...

„Хайде да изследваме” - курсът „Хайде да изследваме” е подготвен за юноши от 9 дo 14 годишна възраст. Той води читателите стъпка по стъпка към великите Библейски принципи. В него ще откриете вълнуващи истини за Бога, за бъдещето, за семейството и най-вече за себе си!

„Разкопки от миналото” - автор на този курс е действащият археолог Дейвид Даун, чиято най-нова книга носи заглавието: „Разбулване тайните на фараоните”. Поемете риска да копаете надълбоко към Великите цивилизации. Потопете се в увлекателната комбинация между историята и древния Библейски доклад!

Ако вече сме провокирали Вашия интерес, моля посетете http://izuchavai.me/ където можете да прочетете допълнително информация и да изучавате online предоставените курсове.

Включете се още сега! Пишете ни Вашите имена, точен адрес и населено място, както и курсът, за който искате да Ви запишем. Нашите координати са:


9000 Варна, ул. "Стефан Караджа" 31

тел. 052 611 449;

e-mail: office@izuchavai.me

web: http://izuchavai.me/


Важно е да знаете, че за включването на деца, в който и да е от предоставените курсове, изискваме попълването на документи, удостоверяващи съгласието на родителите.

Всеки, който завърши курс "Открития в Библията", получава безплатно Библия, ако има Библия, подаръкът е друга книга. Книги се подаряват на всички, които са завършили кореспондентен курс.

понеделник, 18 октомври 2010 г.

"Гласът на пророчеството" - курс за напреднали

На 1-ви октомври 2010 г. Красимира Ламбова попълни отговорите на последните лекции от курс „Открития в Библията" и получи своето удостоверение заедно с подарък- Библия и лекциите за курс „Гласът на пророчеството” още на същия ден, по време на вечерното богослужение в петък.
Скоро след това я заговорих в скайп:


аз: Би ли могла да ми напишеш отговори на няколко въпроса, които са важни за мен?
Краси: да
аз: Как реши да се запишеш за курса „Открития в Библията”?
Краси: Исках да науча повече неща за Бога, които не ми бяха ясни, а когато се запознахме и ми даде визитката си, видях, че мога чрез теб да се запиша на курс и да науча нови ( за което съм ти благодарна)
аз: Кое беше най-интересното, което научи от курса, който
завърши и има ли практическо приложение за теб?
Краси: те са много неща не е само едно :) за нашия дом в небето, за това че ако изберем исус и му се доверим напълно той ще ни води по пътя, които вървим за това че неделята е била първия ден от седмицата
аз: Какво се промени в твоя живот през времето, в което
изучаваше лекциите или какво очакваш да се промени?
Краси: Промени се това че сега повече хора знаят че съм вярваща
и най важното за мен е това че не се притеснявам и срамувам от това, а се радвам.
аз: Какво мислиш за „Открития в Библията” и какво за второто
ниво?
Краси: Mного ми хареса и най вече защото е с картинки и се
чете по лесно и е разнообрано. Второто ниво ми се струва по сложно (и няма
картинки- майтап) прочела съм много малка част от него и така не мога да кажа
със точност какво мисля.


С благодарност за искреността, пожелавам на Краси Бог да я благослови с мъдрост при изследването на Неговото слово и да прилага усвоените знания умело в живота и!

Няма коментари:

Публикуване на коментар