Добре дошли в блога на Дистанционно Библейско училище!

"Кореспондентен Библейски Курс" Ви предлага безплатни лекции на различни теми. Курсовете вървят изцяло по пощата и не изискват лично присъствие. Могат да бъдат изучавани от всеки, който се интересува от посочените теми.

„Поеми контрол над здравето си”- събран в 12 теми, този курс предлага изчерпателен и обширен подход към здравето, базиран на точни научни принципи и без всякакви модни увлечения. Той обхваща следните теми: „Движение за здраве”, „Как да се справим със стреса”, „Здравословно тегло” , „Растителна храна” , „Здравословното самочувствие” и други.

"Открития в Библията" - един от най-популярните Библейски курсове в света. Преведен на 67 езика, той се използва от 135 Библейски училища в различни държави. Изучаването на Библията, с помощта на тази популярна серия от 26 лекции, ще ви помогне да разберете най-важните въпроси вълнували човешките умове през вековете: Какъв е смисълът на човешкия живот? Къде е Бог, когато хората страдат и умират? Какво се случва с човек, когато умре?

„Отношенията и възпитанието” - този курс съдържа теми, касаещи всеки човек – сeкс и пари, гняв и конфликти, семейни въпроси от типа: как да приемем родителите на партньора си, как да живеем съвместно с тях...

„Хайде да изследваме” - курсът „Хайде да изследваме” е подготвен за юноши от 9 дo 14 годишна възраст. Той води читателите стъпка по стъпка към великите Библейски принципи. В него ще откриете вълнуващи истини за Бога, за бъдещето, за семейството и най-вече за себе си!

„Разкопки от миналото” - автор на този курс е действащият археолог Дейвид Даун, чиято най-нова книга носи заглавието: „Разбулване тайните на фараоните”. Поемете риска да копаете надълбоко към Великите цивилизации. Потопете се в увлекателната комбинация между историята и древния Библейски доклад!

Ако вече сме провокирали Вашия интерес, моля посетете http://izuchavai.me/ където можете да прочетете допълнително информация и да изучавате online предоставените курсове.

Включете се още сега! Пишете ни Вашите имена, точен адрес и населено място, както и курсът, за който искате да Ви запишем. Нашите координати са:


9000 Варна, ул. "Стефан Караджа" 31

тел. 052 611 449;

e-mail: office@izuchavai.me

web: http://izuchavai.me/


Важно е да знаете, че за включването на деца, в който и да е от предоставените курсове, изискваме попълването на документи, удостоверяващи съгласието на родителите.

Всеки, който завърши курс "Открития в Библията", получава безплатно Библия, ако има Библия, подаръкът е друга книга. Книги се подаряват на всички, които са завършили кореспондентен курс.

понеделник, 22 ноември 2010 г.

Кръщение във Варна

На 20 ноември 2010 г. варненската адвентна църква приветства присъединяването на 7 нови членове към нейните редици. Велико Петков, Асен Маринов, Веселина Колева и Николина Георгиева бяха завършили успешно Кореспондентен Библейски курс "Открития в Библията", а Мариана, Валентин и Сабинка, живеещи в село Въглен се кръстиха след разговор с пастор.
От село Въглен за кореспондентен курс се записаха още 5 човека, които желаят скоро да се кръстят. На добър час, курсисти!
Кръщение - 20.11.2010

Няма коментари:

Публикуване на коментар