Добре дошли в блога на Дистанционно Библейско училище!

"Кореспондентен Библейски Курс" Ви предлага безплатни лекции на различни теми. Курсовете вървят изцяло по пощата и не изискват лично присъствие. Могат да бъдат изучавани от всеки, който се интересува от посочените теми.

„Поеми контрол над здравето си”- събран в 12 теми, този курс предлага изчерпателен и обширен подход към здравето, базиран на точни научни принципи и без всякакви модни увлечения. Той обхваща следните теми: „Движение за здраве”, „Как да се справим със стреса”, „Здравословно тегло” , „Растителна храна” , „Здравословното самочувствие” и други.

"Открития в Библията" - един от най-популярните Библейски курсове в света. Преведен на 67 езика, той се използва от 135 Библейски училища в различни държави. Изучаването на Библията, с помощта на тази популярна серия от 26 лекции, ще ви помогне да разберете най-важните въпроси вълнували човешките умове през вековете: Какъв е смисълът на човешкия живот? Къде е Бог, когато хората страдат и умират? Какво се случва с човек, когато умре?

„Отношенията и възпитанието” - този курс съдържа теми, касаещи всеки човек – сeкс и пари, гняв и конфликти, семейни въпроси от типа: как да приемем родителите на партньора си, как да живеем съвместно с тях...

„Хайде да изследваме” - курсът „Хайде да изследваме” е подготвен за юноши от 9 дo 14 годишна възраст. Той води читателите стъпка по стъпка към великите Библейски принципи. В него ще откриете вълнуващи истини за Бога, за бъдещето, за семейството и най-вече за себе си!

„Разкопки от миналото” - автор на този курс е действащият археолог Дейвид Даун, чиято най-нова книга носи заглавието: „Разбулване тайните на фараоните”. Поемете риска да копаете надълбоко към Великите цивилизации. Потопете се в увлекателната комбинация между историята и древния Библейски доклад!

Ако вече сме провокирали Вашия интерес, моля посетете http://izuchavai.me/ където можете да прочетете допълнително информация и да изучавате online предоставените курсове.

Включете се още сега! Пишете ни Вашите имена, точен адрес и населено място, както и курсът, за който искате да Ви запишем. Нашите координати са:


9000 Варна, ул. "Стефан Караджа" 31

тел. 052 611 449;

e-mail: office@izuchavai.me

web: http://izuchavai.me/


Важно е да знаете, че за включването на деца, в който и да е от предоставените курсове, изискваме попълването на документи, удостоверяващи съгласието на родителите.

Всеки, който завърши курс "Открития в Библията", получава безплатно Библия, ако има Библия, подаръкът е друга книга. Книги се подаряват на всички, които са завършили кореспондентен курс.

вторник, 11 януари 2011 г.

Новогодишен поздрав от затвор в Испания

Кореспондентен Библейски курс записва желаещи да изучават Библията както от България, така и от чужбина. Дистанционната форма на обучение е добра алтернатива за лишените от свобода, които проявяват интерес към Божието слово. Споделям с вас редовете, които получих като новогодишен поздрав от Румен Йосифов - затворник, който желае Бог да царува в живота му.

„Бъди благословен с всички добрини....

Нека твоите радости бъдат
толкова много колкото са звездите!

Нека победите ти бъдат повече
от всички песъчинки по всички
брегове на всички океани в целия свят!

Нека недоимъка и страданието
никога не присъстват в живота ти!

Нека пътя който ти предстои да
извървиш бъде дълъг и равен!

Нека всеки път който избираш води
до това което е истински добро и красиво!

Нека всяко съмнение и страх бъдат
заменени от дълбока вяра и надежда!

И когато има тъмнина и бурите на живота наближават
нека светлината вътре в теб озари целия свят!

Винаги знай че си обичан безгранично
и нека винаги си готов да обичаш в замяна!

Когато си изкушен да съдиш не
забравяй че всички ние сме едно цяло
и всяка твоя мисъл въздейства на цялата вселена
докосвайки всичко и всички!

А когато си изкушен да задържиш някого си спомни
че любовта тече най добре когато тече свободно.
И, че в даряването е най големия дар който получаваме!

Нека веселие отмива всяко разочарование!
Нека в живота ти има винаги музика и смях!
Нека след всяка буря следва дъга!

Нека Любовта облекчава всяка болка!
Нека всяка рана носи мъдрост и всяко изпитание носи успех!

И нека всеки изминал ден живееш в по-голямо изобилие от предишния!
Бъди благословен и нека другите бъдат благосовени от теб!”

Амин!

Няма коментари:

Публикуване на коментар