Добре дошли в блога на Дистанционно Библейско училище!

"Кореспондентен Библейски Курс" Ви предлага безплатни лекции на различни теми. Курсовете вървят изцяло по пощата и не изискват лично присъствие. Могат да бъдат изучавани от всеки, който се интересува от посочените теми.

„Поеми контрол над здравето си”- събран в 12 теми, този курс предлага изчерпателен и обширен подход към здравето, базиран на точни научни принципи и без всякакви модни увлечения. Той обхваща следните теми: „Движение за здраве”, „Как да се справим със стреса”, „Здравословно тегло” , „Растителна храна” , „Здравословното самочувствие” и други.

"Открития в Библията" - един от най-популярните Библейски курсове в света. Преведен на 67 езика, той се използва от 135 Библейски училища в различни държави. Изучаването на Библията, с помощта на тази популярна серия от 26 лекции, ще ви помогне да разберете най-важните въпроси вълнували човешките умове през вековете: Какъв е смисълът на човешкия живот? Къде е Бог, когато хората страдат и умират? Какво се случва с човек, когато умре?

„Отношенията и възпитанието” - този курс съдържа теми, касаещи всеки човек – сeкс и пари, гняв и конфликти, семейни въпроси от типа: как да приемем родителите на партньора си, как да живеем съвместно с тях...

„Хайде да изследваме” - курсът „Хайде да изследваме” е подготвен за юноши от 9 дo 14 годишна възраст. Той води читателите стъпка по стъпка към великите Библейски принципи. В него ще откриете вълнуващи истини за Бога, за бъдещето, за семейството и най-вече за себе си!

„Разкопки от миналото” - автор на този курс е действащият археолог Дейвид Даун, чиято най-нова книга носи заглавието: „Разбулване тайните на фараоните”. Поемете риска да копаете надълбоко към Великите цивилизации. Потопете се в увлекателната комбинация между историята и древния Библейски доклад!

Ако вече сме провокирали Вашия интерес, моля посетете http://izuchavai.me/ където можете да прочетете допълнително информация и да изучавате online предоставените курсове.

Включете се още сега! Пишете ни Вашите имена, точен адрес и населено място, както и курсът, за който искате да Ви запишем. Нашите координати са:


9000 Варна, ул. "Стефан Караджа" 31

тел. 052 611 449;

e-mail: office@izuchavai.me

web: http://izuchavai.me/


Важно е да знаете, че за включването на деца, в който и да е от предоставените курсове, изискваме попълването на документи, удостоверяващи съгласието на родителите.

Всеки, който завърши курс "Открития в Библията", получава безплатно Библия, ако има Библия, подаръкът е друга книга. Книги се подаряват на всички, които са завършили кореспондентен курс.

сряда, 15 септември 2010 г.

Добри новини от Чирпан

За мен е особено добра новина, когато разбера, че курсист от Кореспондентен Библейски курс вземе решение да посвети живота си на Бог чрез акта на водното кръщение. Преди малко повече от година, в КБК се включи Кремена Багрянова. Тя бе много ентусиазирана и зарази със своя ентусиазъм свои роднини и приятели, които също взеха активно участие в курсовете: „Открития в Библията”, „Гласът на пророчеството”(II ниво на „Открития в Библията”), „Поеми контрол над здравето си”, и „Отношенията и възпитанието”. След известно време Кремена се кръсти и изяви готовност да сътрудничи в дейността на КБК. Така тя стана посредник между офиса в град Варна и курсистите от град Чирпан. Кремена ежеседмично изпращаше попълнените въпросници и получаваше нови материали. В резултат от работата на Кремена, в Чирпан има 58 курсисти, част от които вече са кръстени. Бог не забави благословението на Кремена за нейната инициатива. Той и подари това, за което си мечтае всяко младо момиче на нейната възраст – хубава сватба! Кремена се омъжи за Румен Вълчанов и сега младото семейство поддържа адвентната църква в град Чирпан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар